Carp Academy Detect 4+1 kapásjelző szett

A Detect rádiós kapásjelző szett

A Carp Academy Detect egy strapabíró rádiós elektromos kapásjelző. A nálunk bérelhető szett 4 botra elegendő jelzőt és rádiós vevőegységet tartalmaz. Többnapos horgászatok alapkelléke, pihenésünk alatt is várja a kapást és akció esetén riaszt. A hatékony és biztos ébresztőről a vevőegység állítható hangszíne és hangereje gondoskodik. A kapásjelzőkön ezek a tulajdonságok szintén állíthatóak, továbbá finomhangolható az érzékenység – ez kifejezetten hasznos szeles időjárás esetén.

Tartozékok

A kapásjelzőszett minden egysége egy-egy 9V-os elemmel működik. Ezeket természetesen biztosítjuk (és az elemeket meghatározott időközönként cseréljük), de hosszabb horgászatok esetén javasolt 1-2 tartalék elem beszerzése.

Az elektromos kapásjelző elengedhetetlen kelléke a swinger, mellyel érzékelhetővé válnak az ejtős kapások. A szetthez biztosítunk egy 4 botos, alkonykapcsolós Carp Academy Flash swinger szettet. Az alkonykapcsoló funkció (sötétben, éjszaka világítanak) gombelemekkel működik – ezeket szintén biztosítjuk, azonban ebben az esetben is javasolt tartalék elemek beszerzése (kérjük, hogy elcsomagoláskor mindig vegyék ki az elemeket a swingerekből).

Mindkét szett műanyag, belülről párnázott táskában kerül átadásra.

Használat

A jelzők bekapcsolásához (és kikapcsolásához) nyomja jelzésig a felső, “V” gombot. Ezzel a gombbal (röviden nyomogatva) lehetséges a hangerő szabályozása is, a tónus állítására a “T” gomb szolgál. Az érzékenység módosításához használja az “S” gombot. Minél több csippanás hangzik el a gomb megnyomását követően, annál érzékenyebb az adott beállítás – érzékeny beállításnál a legkisebb mozdításokra is bejelez.

A vevőegység ki-és bekapcsolása a tetején található gombbal lehetséges. A hangereje és a hangszíne a tekerőgombokkal állítható. A ledek jelzik, hogy éppen melyik boton van kapás.

Carp Academy Detect 4+1 elektromos kapásjelző szett használat közben.
A Carp Academy Detect 4+1 elektromos kapásjelző szett Carp Academy Flash swingerekkel.
,,
0
m
Maximum hatótávolság
0
s
Kapás utáni fényjelzés

Áraink

1-2 nap
2000Ft
/nap
3-6 nap
1500Ft
/nap
7+ nap
1000Ft
/nap
Kaució
5000Ft

Minden esetben csak a horgászattal töltött napokért kell fizetni,
a kiadás és a visszahozatal napját nem számoljuk fel.

Készséggel állunk rendelkezésére esetleges kérdései megválaszolásában! További információkért és foglalásért kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a gombra kattintva, vagy a megadott elérhetőségeink egyikén.

A bérlés menetéről bővebben tájékozódhat a második gombra kattintva.