Foglalás

Ahhoz, hogy a kívánt felszerelés biztosan elérhető legyen az adott időpontban, javasoljuk az előre foglalást. Ehhez csupán az alábbi űrlap kitöltésére van szükség. Az adatok beérkezését követően foglalását e-mailben igazoljuk vissza, legkésőbb 24 órán belül.

Foglaló megfizetése nem szükséges, továbbá az űrlap használata nem jelenti a honlapra történő regisztrálást, mindössze megkönnyíti a foglalási folyamatot és kiváltja az e-mail küldését.

Amennyiben meglévő foglalással kapcsolatban szeretne velünk egyeztetni, abban az esetben kérjük, hogy keressen minket a megadott elérhetőségeink egyikén!

Az űrlap kitöltése előtt javasoljuk, hogy konzultáljon velünk, hogy ellenőrizhessük a bérelni kívánt felszerelés foglaltságát. Továbbá készséggel állunk rendelkezésére esetleges kérdései megválaszolásában is!

Folyamatosan elérhetőek vagyunk az összes elérhetőségünkön:

  Foglalás

  Kapcsolattartási adatok, elérhetőségek

  Teljes név (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Bérlésre vonatkozó információk

  Foglalni kívánt horgászeszköz (kötelező)

  Etetőhajó bérlése esetén igényel pótakkumulátort?

  Kérjük jelölje meg, hogy mikor venné át, illetve adná vissza a felszerelést! Az adott napon belül preferált időpontot is megadhatja.

  Átvétel

  Visszaadás

  Kérjük adja meg, hogy mely napokon horgászna! Eszközeinkért ugyanis csak a horgászattal töltött napokért szükséges bérleti díjat fizetni. Az átadás és a visszavétel napja adott esetben lehet a horgászatot megelőző, illetve az azt követő nap.

  Horgászat kezdete

  Horgászat vége

  Átadás, visszaadás módja

  Kiszállítási és visszaszállítási cím

  Házhozszállítást az itt meghatározott településekre vállalunk. Amennyiben nem ezekre a településekre kellene szállítani, de azok környékére, vonzáskörzetébe, abban az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot vagy jelezze nekünk ezt a "Megjegyzés" mezőben.
  Továbbá, hogyha eltérő helyen adná vissza a bérelt felszerelést, kérjük, hogy szintén tájékoztasson bennünket a "Megjegyzés" mezőben, a visszaadási címmel.

  Bérlőre vonatkozó adatok

  Születési hely, idő (kötelező)

  Édesanya neve (kötelező)

  Lakcím (kötelező)

  Személyi igazolvány szám (kötelező)

  Egyéb

  Megjegyzés

  A fenti adatokat az Etetőhajó és horgászeszköz bérlés az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (ismertebb nevén GDPR) kezeli és tárolja. Az adatokat semmilyen esetre sem adjuk ki harmadik fél számára (kivételt képeznek ez alól az olyan hatósági ellenőrzések és eljárások, melyek során erre kötelezik vállalkozásunkat). A fenti adatokat kizárólag a foglaláshoz, a bérleti szerződéshez, a bérlés alatti kapcsolattartáshoz, eszközeink biztonságának szavatolásához, illetve az elektronikus számla kiállításához használjuk fel.