Demon Carp Etetőhajó alapváltozat

A sikeres horgászat kulcsa nagyon sok horgászvizen az etetőhajó. Nagyban növelhető az eredményesség a távoli haltartó helyek, illetve bokros-fás-akadós területek elérésével. Ezeket nehéz lenne megdobni és pontosan megetetni, akár napokon át.

A Demon Carp etetőhajó tökéletes választás azok számára, akik egy megbízható, stabil etetőhajót szeretnének. Pontosan bejuttatható vele maximum egy szerelék és 1 kg etetőanyag (egyidejűleg) még nagy szélben, hullámzás esetén is. Ajánlható mind profi bojlisok, mind a behúzós technikával még csak ismerkedők számára, hiszen a kezelése és az irányítása roppant egyszerű.

Az etetőhajó tartozékai:

  • etetőhajó;
  • 1 pár akkumlátor;
  • távirányító (8 darab AA elemmel működik, 1×8 elemet biztosítunk);
  • okostöltő a hajó akkumlátoraihoz;
  • hordtáska.
A Demon Carp etetőhajó alapváltozatának fotója

A hajó jellemzői

,,
0
m
Maximum hatótávolság
0
h
Maximum üzemidő (ez elegendő két botra egy átlagos horgásznapra)
0
m/s
Sebesség
1
kg
Etetőanyag kapacitás
0
db
Szerelék behordása
0
kg
Nettó tömeg
Töltöttségi szint kijelzése
Első-hátsó világítás
Csendes üzem
Elölről védett hajócsavar
Demon Carp etetőhajó alapváltozat egyik fényképe.
A halradaros Spotter Capture etetőhajó útközben.

Áraink

1-2 nap
4500Ft
/nap

+1 pár akkumlátor

1.000 Ft/nap
3-6 nap
4000Ft
/nap

+1 pár akkumlátor

800 Ft/nap
7+ nap
3500Ft
/nap

+1 pár akkumlátor

500 Ft/nap
Kaució
25000Ft

Visszajár

A felszerelések visszaadásakor.

Minden esetben csak a horgászattal töltött napokért kell fizetni,
a kiadás és a visszahozatal napját nem számoljuk fel.

Kezelési útmutató

0

Az etetőhajó használatához vegye ki a hajót a hordtáskából és győzödjön meg róla, hogy a hajó tetején lévő kapcsoló “off” állásban helyezkedik el.

1

Készítsen elő egy pár akkumlátort és vegye le a hajó orrán található fedelet.

2

Az előkészített akkumlátorok egyikén egy csatlakozó, míg a másikon két csatlakozó legyen. Keresse meg a két csatlakozós akkumulátoron azt a csatlakozót, amelynek sárga színű a vezetéke – erre a csatlakozóra csakis töltéskor lesz szüksége! Helyezze a hajótestbe az akkumulátorokat, úgy, hogy a nagyjából középen két oldalt található egy-egy bölcsőbe teszi őket.

3

A hajótest orrában található két csatlakozót párosítsa az akkumulátorokon található egy-egy nem sárga színű vezetékkel.

4

Pontosan zárja vissza a fedelet és kapcsolja be a távirányítót a rajta található téglalap alakú kapcsoló felfelé történő elmozdításával. A bekapcsolást a gomb felett található led jelzi – ha ez nem világít pirosan, akkor ellenőrizze az elemeket a távirányító hátulján található fedél lehúzásával.

pp

A hajókat minden esetben feltöltött akkumlátorokkal és 8 darab AA elemmel adjuk ki. Az akkumlátorokat a mellékelt okostöltő segítségével könnyedén töltheti a horgászat közben konnektorról. A távirányítóba való elemek körülbelül 4-8 nap horgászatot tesznek lehetővé, használattól függően.

5

Bekapcsolt távirányító mellett kapcsolja be a hajót a hajótest tetején lévő kapcsoló “on” állásba helyezésével. A csatlakozást csippanó hang jelzi. Ha a hajó felbúg és nem reagál, akkor a kapcsolat nem jött létre. Ebben az esetben állítsa le a hajót és ellenőrizze a távirányítót.

6

Tegye vízre a hajót és szánjon 1-2 percet a karakterisztikájának megismerésére. A távirányító bal oldalán található joystick használatával az előre és hátramenet kapcsolható, szabályozható. Kanyarodáshoz használja a jobb oldali joystick-ot. A távirányító tetején található tekerőgombbal zárható, illetve nyitható a tartály.

rr

Ügyeljen a különböző uszadékok elkerülésére és kivételkor ne vezesse teljes sebességgel a hajót a partnak!

7

Korlátozott látási viszonyok esetén a hajótesten található, főkapcsoló melletti kapcsolóval aktiválható a világítás.

8

Vízből való kivétel után először a világítást kapcsolja le, majd állítsa le a hajót. Minden esetben a távirányítot kapcsolja ki utoljára. Javosoljuk, hogy amennyiben lehetősége van, töltse az akkumlátorokat két behordás között. A hajó átlagosan 2 óra üzemidővel rendelkezik – ez folyamatos, teljes gázon történő közlekedést jelent. A gyakorlatban ez körülbelül 1 nap horgászat, átlagos körülmények között (időjárás, távolság, “járatsűrűség”).

9

Töltéshez javasolt kivenni az akkumlátorokat a hajótestből. Ezután a két csatlakozós akkumulátor sárga kábeles csatlakozóját kapcsolja össze az egy csatlakozós akkumulátor csatlakozójával. A szabadon maradt csatlakozót pedig kösse össze a töltővel és helyezze áram alá. Ez óvatosan a hajótestben is megoldható. Töltés közben a 6V led mellett a charge led pirosan világít, ha ez kialszik, akkor az akkumulátor teljesen fel van töltve.

pp

Hideg időben, 0 Celsius-fok környékén az ólom akkumlátorok teljesítménye csökkenhet (ilyenkor a hajó néha megtorpanhat, amíg nem melegszik be az akkumlátor). Próbálja meg melegen tartani az akkumlátorokat 5 Celsius-fok alatti hőmérséklet esetén.

pp

Amennyiben ragadós aromákkal, dipekkel ízesíti az etetésre szánt csalogatóanyagait, abban az esetben rendszeresen ellenőrizze a tálca kioldását! Ezektől az anyagoktól az ajtó beragadhat és a hajó visszahozhatja (vagy nem megfelelő helyen ürítheti) a teljes szállítmányt.

ww

Eredményes horgászatot kívánunk! Kérjük, hogy a horgászat végén megtisztítva adják vissza az etetőhajót. A tisztítás során kerüljék a vegyszerek használatát, ugyanis ezek ártalmasak a vízi élővilág számára és riasztják a halakat. Köszönjük!

Készséggel állunk rendelkezésére esetleges kérdései megválaszolásában! További információkért és foglalásért kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a gombra kattintva, vagy a megadott elérhetőségeink egyikén.

A bérlés menetéről bővebben tájékozódhat a második gombra kattintva.

A Demon Carp etetőhajó alapváltozatának fényképe.