Feeder szerelékes táska minőségbiztosítás

A feeder szerelékes táska számos kisebb szerelékelemet tartalmaz, ezek könnyen elhagyhatóak a vízparton, illetve használatukból eredően fogyóeszköznek tekinthetőek (például kosarak).

Sajnos az ilyen esetekben – egy-egy elem elhagyásakor – kénytelenek vagyunk felszámolni az adott tartozék értékét. Mindezt beszerzési, azaz piaci áron tesszük, hasznot nem teszünk rá. Ezeket a költségeket nem szerettük volna beépíteni a bérleti díjba, hiszen szeretnénk a lehető legalacsonyabban tartani az árakat (és nem szeretnénk feltételezésekre alapozni).

A horogelőkék egyszer használatosak, azokat minden bérlés után cseréljük, hogy a horgok és a damilok mindig tökéletesek legyenek. Előke beszakításért sosem számolunk fel plusz költséget! Továbbá tisztában vagyunk természetesen azzal is, hogy előfordul, hogy egy-egy kosár véletlenül beszakad horgászat közben. Ezért egy kosár beszakításáért még nem számítunk fel semmilyen plusz díjat!

A kosarakat és a gyorskapcsokat meghatározott időközönként cseréljük! Célunk minden Ügyfelünknek hiánytalan táskát kiadni, a lehető legjobb minőségű eszközökkel!

A szerelékes táska kiadásakor minden esetben közösen meggyőződünk annak feltöltöttségéről és tartalmának minőségéről. A visszahozatalkor ugyanez történik, az elvesztett elemeket ekkor szükséges megfizetni (erről természetesen – ahogy a bérlésről is – számlát állítunk ki).

A meghatározott árak a bérleti szerződésben is rögzítésre kerülnek.

Eszköz neve
Ára
Halcatraz Pellet Feeder kosár 25g 595.- Forint/db
Nevis Method Flat kosár 30g 450.- Forint/db
Nevis Method Flat kosár 40g 550.- Forint/db
Nevis Method Long Cast kosár 50g 650.- Forint/db
Method kosár töltőszerszám 990.- Forint
Zsinórvágó olló 790.- Forint
Fűzőtű 1.590.- Forint
Sebfertőtlenítő 950.- Forint

Kérjük, hogy a szerelékes táskát tisztán hozza vissza (sártól, egyéb masszív szennyeződésektől mentesen). Ellenkező esetben 1.000,- Forint tisztítási díjat számolunk fel – ez a kaucióból kerül levonásra.