Horgászat alapkellékei szett

Minden, amire a parton szükség lehet

A horgászat során a botokon, orsókon, szerelékeken és csalogatóanyagokon kívül számos fontos eszközre lehet szükség. Az alapkellék készlet ezeket tartalmazza. Egy két botos szett, a feeder szerelékes táska és a horgászat alapkellékei csomag bérlése egy teljes feederes horgászfelszerelést jelent. Ezekkel már bátran belevághat bárki a pecázásba.

A kölcsönzést ebben az esetben annak ajánljuk, aki ellátogatna egy horgászatra (akár meghívásra, akár egyedül), ismerkedne a sport szépségeivel. A próba után, ha megtetszik a pecázás, még mindig van lehetőség saját felszerelések vásárlására. A vétel azonban csak akkor éri meg, hogyha tényleg megkedveli a horgászatot és évente többször ellátogat a vízpartra.

Őszi pillanatkép a vízpartról.

Mit tartalmaz a szett?

Bottartó szett

Leszúrós bottartó, 2 botos buzzbarral és a szükséges bottartó fejekkel. Teleszkópos kivitel, így állítható a magassága. Stabil és strapabíró megoldás.

A horgászat alapkellékei szettben található bottartó.
Kempingszék

Praktikus, összecsukható kempingszék. A hátrésznek és a karfáknak köszönhetően kényelmet biztosít a vízparton, akár hosszabb horgászatokon is.

A horgászat alapkellékei szettben található kempingszék.
Merítő

Teleszkópos, összehajtható, kompakt merítő. A nyél akár 190 cm hosszú is lehet, a kinyitható fejrész mérete 70×70 cm.

A horgászat alapkellékei szettben található merítőháló.
Pontymatrac

Vastag, párnázott pontymatrac 90×60 cm-es méretben, rendkívül tartós anyagból.

Kérjük, hogy mindig ügyeljen arra, hogy a fogott hal a pontymatracon kerüljön ellátásra, ne csússzon, ugorjon le onnan. Törekedjen rá, hogy a fogását a lehető legrövidebb idő alatt szabadítsa meg a horogtól, mérlegelje és fényképezze.

A horgászat alapkellékei szettben található pontymatrac.
Mérleg mérőszalaggal

A szettben található mechanikus mérleg segítségével megmérhető a fogott zsákmány súlya (abban az esetben, hogyha a hal kisebb 32 kg-nál), miközben nem kell attól félni, hogy az elem pont akkor merül le, amikor nagy halat fogunk.

Továbbá a mérlegbe alján található egy beépített, 100 cm-es mérőszalag is.

A horgászat alapkellékei szettben található mérőszalagos mérleg.
Pontyzsák

A pontyzsákban könnyen megmérhetjük a fogott hal súlyát. Halkímélő, extra erős anyagból készült, dupla szövésű – ennek köszönhetően ellenáll a halak bognártüskéinek is.

A horgászat alapkellékei szettben található pontyzsák.
Vödör

A vödör hasznosítható a csalogatóanyag bekeverésekor, tárolásakor és szállításakor is. A fogott halakat pedig óvhatjuk a kiszáradástól, hogyha a horoszabadítás és mérlegelés közben vízzel locsoljuk őket. Éppen ezért a szettben két vödör is található.

A horgászat alapkellékei szettben található vödrök.

Áraink

1 nap
3500Ft
/nap
2 nap
3000Ft
/nap
3+ nap
2500Ft
/nap
Kaució
5000Ft

Minden esetben csak a horgászattal töltött napokért kell fizetni,
a kiadás és a visszahozatal napját nem számoljuk fel.

Készséggel állunk rendelkezésére esetleges kérdései megválaszolásában! További információkért és foglalásért kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a gombra kattintva, vagy a megadott elérhetőségeink egyikén.

A bérlés menetéről bővebben tájékozódhat a második gombra kattintva.